• Slide 1
  Het ei van Columbus nog niet gevonden?
  KiP Consult onderzoekt uw specifieke situatie
  en geeft u onderbouwd advies op maat!
 • Slide 2
  Managers blokkeren onbewust verandering
  Veranderprocessen in bedrijven mislukken, omdat
  managers die met hun gedrag onbewust tegengehouden.
 • Slide 3
  "De samenwerking met KiP Consult kan ik
  beschrijven als professioneel, pro-actief en
  zeer gedreven. KiP Consult weet erg goed wat
  belangrijk is bij de ontwikkeling van een product..."
  Jochum Reuter, Sales Manager bij Wegener Media, Apeldoorn
 • Slide 4
  Ideeën medewerkers amper gebruikt
  Ideeën van medewerkers worden amper in organisaties
  gebruikt, blijkt uit recent onderzoek.
 • Slide 5
  "Met de goede raad van KiP Consult
  kon ik stappen maken, medewerkers
  begrijpen en beter motiveren."
  Hans Coolen, Hoofdverpleegkundige
  Intensive care Radboudumc, Nijmegen.
 • Slide 6
  Leiderschap en cultuur versterken prestatie
  Hoe beïnvloeden leiderschapsstijl en
  organisatiecultuur de prestatie van een organisatie?
 • Slide 7
  Kies geen eieren voor uw geld!
  Kies voor kwaliteit
  Kies voor gedrevenheid en passie
  Kies voor een unieke aanpak
 • Slide 8
  "Wij vonden wij onze investering in het
  assessment zijn geld dubbel en dik waard"
  Hans Ruijs en Ruud Geraedts, directie Fit Focus B.V., Venlo
 • Slide 9
  Top 10 best-practices van effectieve HR
  HR-afdeling mist nog steeds de kennis en
  vaardigheden om succesvol te zijn.
 • Slide 10
  "Bij onze samenwerking was uitgebreide kennis
  en gedegen voorbereiding van opvallende klasse."
  Kim Goedegebure, Trainingsacteur bij BlaBlaBla voor beginners

Referenties

"Ivy weet in zeer korte tijd in je huid te kruipen. Hierdoor weet ze de juiste snaar te raken om je snel op een goede weg te krijgen. De goede raad kan op persoonlijk vlak zijn, maar ook in het grote geheel van je organisatie. Zij kan op een heldere manier uitleggen hoe de mensen om mij heen denken, wat er in hen omgaat en wat de psychologie daarachter is. Daarmee kon ik stappen maken, medewerkers begrijpen en beter motiveren."
Hans Coolen, Hoofdverpleegkundige Intensive care Radboudumc, Nijmegen
"Gedurende mijn periode als eigenaar van Reuter & De Kok, ontwikkelaar en uitgever van HR tools heb ik het genoegen gehad nauw samen te werken met KiP Consult bij de ontwikkeling van een psychologisch assessment voor een specifieke klant.

De samenwerking met KiP Consult kan ik beschrijven als professioneel, pro-actief en zeer gedreven. KiP Consult weet erg goed wat belangrijk is bij de ontwikkeling van een product en is in staat om bij haar klanten die informatie boven water te krijgen. Daardoor is zij in staat een erg goed passend product te ontwikkelen.

De klant, een middelgrote uitzendorganisatie met vestigingen in Nederland en België was, net als ikzelf, bijzonder tevreden met het resultaat. Het is een quickscan geworden waarbij álle kandidaten een snelle vragenlijst invulden. Het resultaat was een rapport op basis waarvan een inschatting te maken was bij wat voor soort organisatie de kandidaat zou passen. Een mooi stuk gereedschap voor professionals."
Jochum Reuter, Sales Manager bij Wegener Media, Apeldoorn
Wij hebben KiP Consult ingeschakeld voor het afnemen van een assessment In verband met een onderzoek naar de geschiktheid van een kandidaat voor een binnen ons bedrijf belangrijke functie.

Na een uitgebreid interview met ons kwam Ivy met een plan van aanpak dat ons direct aansprak en waarin elke stap in het proces inzichtelijk en transparant was. Kortom, to the point, duidelijk en een relatief korte doorlooptijd met een niet alleen voor ons maar ook voor de kandidaat heldere, goed te interpreteren rapportage. Zowel het contact met de kandidaat als met ons was professioneel en toch heel prettig te noemen.

En, hoewel de uitkomst van het assessment jammer genoeg liet zien dat de kandidaat uiteindelijk toch niet de persoon was waar we naar op zoek waren vonden wij onze investering in het assessment zijn geld dubbel en dik waard. Bij een volgende kandidaat zullen wij zeer zeker weer gebruik maken van de diensten van Ivy. (en haar leuke zus).
Hans Ruijs en Ruud Geraedts, directie Fit Focus B.V., Venlo
Dat Ivy’s ambities en mogelijkheden ver reiken blijkt uit de opdrachten die ik met haar heb mogen doen. Bij onze samenwerking was haar uitgebreide kennis en gedegen voorbereiding van opvallende klasse. Ze weet de invulling van haar opdracht goed te beargumenteren en kan anderen goed meenemen in haar verhaal, naar mij toe, maar ook in het contact met de klant.

De laatste opdracht was het ontwikkelen en uitvoeren van een assessment voor de vacature manager van een fitnesscentrum en zwembad. Bij het ontwikkelen hiervan wilde Ivy veel competenties aan bod laten komen en hebben we samen zitten puzzelen hoe we die het beste in het assessment konden verwerken. Daar bij merkte ik dat zij heel goed het overzicht kan bewaren en het gevaar te veel op de kandidaat te stapelen goed in het oog houdt, zodat het assessment niet zijn doel voorbij schiet.

Ook bij de uitvoering komen haar rust, geduld en nauwkeurigheid als kwaliteiten naar boven. Ze neemt de tijd om de kandidaat gerust te stellen en checkt of de gegeven informatie goed aankomt. Als ze de kandidaat haar bevindingen over het afgenomen assessment vertelt doet ze dat gedetailleerd en constructief. Ze laat de kandidaat vertellen en luistert met aandacht, en laat zich niet van de wijs brengen door argumenten die geen hout snijden.

Het is prettig samenwerken met Ivy en zie ik zie uit naar de volgende opdracht.
Kim Goedegebure, Trainingsacteur bij BlaBlaBla voor beginners